Om virksomheden

En smuk afsked er et godt minde - vi er din lokale bedemand i Søborg og Herlev

Når man mister et menneske, der står en nær og som man holdt meget af, så er det ofte en svær situation at være i. Der dukker mange forskellige spørgsmål op og der er meget, man skal tage sig af. Det hele kan komme til at virke helt uoverskueligt, hvorfor det kan give rigtig god mening at kontakt en bedemand. En bedemand kan håndtere situationen professionelt og kan give gode råd og vejledning.

 

Når man oplever et dødsfald i den nærmeste familie eller vennekreds, er det ofte en stor følelsesmæssig belastning. Derfor er det vigtigt at kunne videregive alle de praktiske opgaver til nogle professionelle. En bedemand er vant til at håndtere situationen med både respekt og omhu for de efterladte.

 

Bedemænd i Herlev og Søborg siden 1924
I vores familie har vi siden 1924 arbejdet som bedemænd i Herlev og har sørget for mange begravelser og bisættelser herhjemme i vores nærområde som er bl.a. Herlev, Søborg og Gladsaxe. Derudover varetager vi også begravelser og bisættelser i udlandet.

 

Vores begravelsesforretning er kendt for at være i stand til at opfylde særlige ønsker og sørge for alt det praktiske, uanset afdødes eller pårørendes tro eller medlemskab af Folkekirken. Vi har et rigtig godt kendskab til alle kirker og kapeller i vores nærområde.

 

Herlev Begravelsesforretning er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd og vi er samtidige eksaminerede bedemænd. På bedemansinfo.dk kan du læse mere om ISOO9001 certificerede bedemænd.

 

I 2015 blev vi ISO9001 certificeret. Dette gør, at du er garanteret en veluddannet bedemand, når du kontakter vores begravelsesforretning - der altid lever op til de kvalitetskrav som ISO9001 stiller.

Forbrugerrådet TÆNK & Erhvervsministeriet anbefaler, at pårørende bruger ISO9001 certificerede bedemænd som sikkerhed for kvalificeret assistance.

 

Vores bedemænd i Søborg og Herlev kan kontaktes døgnet rundt på 4494 8501 - vi er altid til rådighed.

 

Herlev Begravelsesforretning i Søborg
Lotte & Lars Søgaard

Video
Adresse
Adresse

Mørkhøjvej 139 · 2860 Søborg

Åbent
24 timers åbent idag
 • Mandag

  24 timers åbent

 • Tirsdag

  24 timers åbent

 • Onsdag

  24 timers åbent

 • Torsdag

  24 timers åbent

 • Fredag

  24 timers åbent

 • Lørdag

  24 timers åbent

 • Søndag

  24 timers åbent

 • april 17, 2021 00:15 lokal tid